הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים. שלושת החוקים הכי חשובים בעיצוב שולחן החג שייראה מושקע הם:
באיזה צבע דומיננטי נבחר, אלו אלמנטים דקורטיביים יהיו בשולחן והכי חשוב מיקום כל הפריטים.
צבע:
כאשר נרצה להתחיל לעצב שולחן הדבר הראשון שנבחר הוא הצבעוניות שבא נרצה שהשולחן יהיה ואיזה אוירה נרצה להעביר.
צבעים חזקים ודומיננטיים מאוד לא נוכל להשתמש בהם בכמות גדולה ונדאג שיהוו כשליש מהצבעוניות בשולחן.
אם קשת הצבעים שלנו רגועה יותר נוכל להשתמש בחזרתיות לאורך כל האלמנטים בשולחן.
טיפ ראשון להתחלת העיצוב, על גבי המפה הלבנה נבחר ראנר מרכזי שיהווה לו "כתם" צבע מצד אחד ומצד שני הגדרה של אמצע השולחן.
טיפ שני צמחייה/ירוקים/ענפים/עשב/עציצונים וכו... יהפכו כל שולחן חג לרענן, צבעי הטורכיז והתכלת יכניסו רוגע ושלווה לשולחן לעומת צבע חזק כמו צהוב, קטגוריית הזהב והסגולים יתנו מראה אלגנטי לשולחן.
אלמנטים דקורטיבים:
בבחירת הפריטים שאיתם נרצה לעצב את השולחן נשים לב לכל חלק וחלק בשולחן.
יש לנו את האלמנט הכי חשוב שהוא הפריט המרכזי של השולחן- הוא צריך להיות מרהיב, מיוחד, ומושקע, תדאגו שהוא יהיה יחסית נמוך שהסועדים יוכלו לראות אחד את השני..
וכל השאר מצטרפים אליו ומדברים באותה שפה, לא לפחד להשתמש בטקסטיל, חבלים, סרטים, כרטיסים וכו...הם יוכלו לעשות עבודה נהדרת.
את כל סממני החג כמו תפוח, רימון, דבש וכו... נוכל להניח בתוך כלי אחד ומרכזי.
לכל סועד במושב יהיו את כלי האוכל שלו – שם ניתן דגש לקישוט הסכו"ם לדוגמא סרט קשור יפה,
נמשיך בתשומת לב לכוס שעליה נבחר לשים משהו בתוכה או מחוצה לה,
למפית יש תפקיד חשוב היא יכולה להוות המשכיות לצבע שבחרנו, להגיע בטקסטורות שונות ובדרכים מיוחדות לקיפול שלה, קיפול בצורת כיס - מאוד פשוט, מאוד אלגנטי. אפשר להשתמש בקיפול הזה להחביא הפתעות לסועד: אימרה נחמדה, מתכון טעים וכו....
טיפ שחשוב לזכור לשמור תמיד על קלילות ושהשולחן גם אם יהיה "עמוס" בכל האלמנטים העיצוביים ישדר קלילות, וסדר.
קומפוזיציה :
לסידור הפריטים יש חשיבות גדולה בעיצוב השולחן, אם נעשה ישיבה קונבנציונלית סביב השולחן נדאג שיהיה קשר עין בין סועד לסועד.
נשאיר מקום לאמצע השולחן להגשת האוכל, שהאלמנט המרכזי יוכל לזוז בקלות בשעת הצורך.
על גבי הצלחת יש מספיק מקום להשתמש בה כדי להניח אלמנט גדול יחסית שיכלול אם נחליט ברכה מודפסת או משפט מדליק.
במידה ונחליט לעשות שולחן בצורת בופה נוכל להשתמש באלמנטים גבוהים ואותם נסדר בחלק האחורי של השולחן על מנת שהאוכל יהיה בקדמת השולחן.
מקמו את כל הפריטים בצורה כזו שלאורחים יהיה נעים .
ולסיכום:
השנה תעצבו את השולחן בכיף ובהומור לא חייב תמיד להיות סטנדרטי,תחליטו שאין כללים ושתמיד בתוך כל החוקיות אפשר לתת טאצ' אישי.
שימוש בטרנדים כמו: קקטוסים, עציצים קטנים בסוגים שונים, צנצנות זכוכית בכל מיני גדלים, פרחים שתמיד עושים עבודה טובה, וטרנד הצבעים המטאליים נחושת, זהב, כסף שבולטים השנה במיוחד.
חג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל
ממני רוני פליישר עיצוב והום סטיילינג 0526787622
>העסקים שלנו
- >אגודות ארגונים ומוסדות
- >אומנות
- >אופטיקה
- >אירועים
- >ביגוד ואופנה
- >בעלי חיים
- >בתי קפה ומסעדות
- >חוגים
- >כח אדם, אבטחה וניקיון
- >בתי אבות/דיור מוגן
- >חוגים מיוחדים
- >נסיון 2 רונית
- >אטרקציות
- >ארונות לבית ולמשרד
- >ביטוח
- >בישול
- >בריכות שחייה
- >בתי בד
- >בתי דפוס וגרפיקה
- >גינון וחקלאות
- >דיאטה ותזונה
- >הפעלות לבתי ספר
- >הפעלות לימי הולדת
- >הריון ולידה
- >השכרה ומכירת רכב
- >חברות הסעות
- >חוות סוסים
- >חנויות ספרים
- >טיולים ותיירות
- >טיפוח ויופי
- >יודאיקה
- >ייעוץ שיווקי
- >ילדים ותינוקות
- >יקבים ומבשלות
- >כח אדם, אבטחה ושירותי ניקיון
- >לבית ולמשרד
- >מהנדסים
- >מובילים
- >מוזיקה וסאונד
- >מולטימדיה ושולחנות משחק
- >מוסכים / טיפול לרכב
- >מוצרי חשמל
- >מורה לשחייה
- >מורים לנהיגה
- >מחשבים ותקשורת
- >מיגון לרכב
- >מיסטיקה, נומרולוגיה ואסטרולוגיה
- >מכללות
- >מספרות ועיצוב שיער
- >מרכזי מזון
- >מרכזי קניות
- >משלוחים
- >משתלות
- >מתנות
- >ניהול עסקים
- >סטודיו לעיצוב
- >סטיילינג אישי
- >סלולר
- >ספורט
- >עורכי דין
- >עיצוב אופנה
- >פאבים ובארים
- >פיננסים
- >פסיכולוגים ומטפלים
- >פרחים ומשתלות
- >צילום
- >צימרים ומלונות
- >קורסים ולימודים
- >קמין / קמינים
- >קמפינג
- >רהיטים
- >ריסוס והדברה
- >רפואה ומרפאות
- >שיפוצים ובעלי מלאכה
- >שליכטה, צבעים וציפויים לבית
- >שמלות ערב
- >תחנות דלק
- >תיווך ונדל"ן
- >תכשיטים
- >תעשייה ומפעלים
- >אקסטרים
- >בחירות מקומיות
- >בנקים
- >ימי גיבוש
- >ימי כיף
- >סדנאות
- >גידול צמחים ביתי
- >גנרטורים למכירה ולהשכרה
- >מלגזות
מפה לבנה אחת שיש בכל בית – כך תעשו סטיילינג לשולחן החג שלכם.
אולי יעניין אותך גם
התקנת פרגולות בגול כל מה שצריך לדעת
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
מטבחי גאנרו עבודות בעץ בירכא
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
איך לאטום גגות לקראת החורף?
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
התקנת פרגולות בגול כל מה שצריך לדעת
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
מטבחי גאנרו עבודות בעץ בירכא
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
איך לאטום גגות לקראת החורף?
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
הסדר של הסדר- בבית ובראש
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
רוב האנשים לא סובלים מאגרנות כפייתית. נקודה
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
קניות בסופר ושיטת הרשימה המחייבת
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
בין מבצע ולא רק בבלק פריידיי לבין סדר וארגון בבית
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
חדר ילדים או בית ילדים? איך זה אצלך?
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
הרגלים לסדר וארגון במטבח
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
> קרא/י עוד
פורטל גולן לינק
כל הזכויות שמורות לרשת לינק ©