כותרת
> C;
1/1
סטיילינג ועיצוב הבית

מפה לבנה אחת שיש בכל בית – כך תעשו סטיילינג לשולחן החג שלכם.

גולן סטיילינג ועיצוב הביתפורסם: 17.09.17 , 17:48ע"י
רשת לינק
שם הכותב/ת:
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים. שלושת החוקים הכי חשובים בעיצוב שולחן החג שייראה מושקע הם:
באיזה צבע דומיננטי נבחר, אלו אלמנטים דקורטיביים יהיו בשולחן והכי חשוב מיקום כל הפריטים.
 
צבע:
כאשר נרצה להתחיל לעצב שולחן הדבר הראשון שנבחר הוא הצבעוניות שבא נרצה שהשולחן יהיה ואיזה אוירה נרצה להעביר.
צבעים חזקים ודומיננטיים מאוד לא נוכל להשתמש בהם בכמות גדולה ונדאג שיהוו כשליש מהצבעוניות בשולחן.
אם קשת הצבעים שלנו רגועה יותר נוכל להשתמש בחזרתיות לאורך כל האלמנטים בשולחן.
טיפ ראשון להתחלת העיצוב, על גבי המפה הלבנה נבחר ראנר מרכזי שיהווה לו "כתם" צבע מצד אחד ומצד שני הגדרה של אמצע השולחן.
טיפ שני צמחייה/ירוקים/ענפים/עשב/עציצונים וכו... יהפכו כל שולחן חג לרענן, צבעי הטורכיז והתכלת יכניסו רוגע ושלווה לשולחן לעומת צבע חזק כמו צהוב, קטגוריית הזהב והסגולים יתנו מראה אלגנטי לשולחן.
 
אלמנטים דקורטיבים:
בבחירת הפריטים שאיתם נרצה לעצב את השולחן נשים לב לכל חלק וחלק בשולחן.
יש לנו את האלמנט הכי חשוב שהוא הפריט המרכזי של השולחן- הוא צריך להיות מרהיב, מיוחד, ומושקע, תדאגו שהוא יהיה יחסית נמוך שהסועדים יוכלו לראות אחד את השני..
וכל השאר מצטרפים אליו ומדברים באותה שפה, לא לפחד להשתמש בטקסטיל, חבלים, סרטים, כרטיסים וכו...הם יוכלו לעשות עבודה נהדרת.
את כל סממני החג כמו תפוח, רימון, דבש וכו... נוכל להניח בתוך כלי אחד ומרכזי.
לכל סועד במושב יהיו את כלי האוכל שלו – שם ניתן דגש לקישוט הסכו"ם לדוגמא סרט קשור יפה,
נמשיך בתשומת לב לכוס שעליה נבחר לשים משהו בתוכה או מחוצה לה,
למפית יש תפקיד חשוב היא יכולה להוות המשכיות לצבע שבחרנו, להגיע בטקסטורות שונות ובדרכים מיוחדות לקיפול שלה, קיפול בצורת כיס - מאוד פשוט, מאוד אלגנטי. אפשר להשתמש בקיפול הזה להחביא הפתעות לסועד: אימרה נחמדה, מתכון טעים וכו....
 
טיפ שחשוב לזכור לשמור תמיד על קלילות ושהשולחן גם אם יהיה "עמוס" בכל האלמנטים העיצוביים ישדר קלילות, וסדר.
 
קומפוזיציה :
לסידור הפריטים יש חשיבות גדולה בעיצוב השולחן, אם נעשה ישיבה קונבנציונלית סביב השולחן נדאג שיהיה קשר עין בין סועד לסועד.
נשאיר מקום לאמצע השולחן להגשת האוכל, שהאלמנט המרכזי יוכל לזוז בקלות בשעת הצורך.
על גבי הצלחת יש מספיק מקום להשתמש בה כדי להניח אלמנט גדול יחסית שיכלול אם נחליט ברכה מודפסת או משפט מדליק.
במידה ונחליט לעשות שולחן בצורת בופה נוכל להשתמש באלמנטים גבוהים ואותם נסדר בחלק האחורי של השולחן על מנת שהאוכל יהיה בקדמת השולחן.
מקמו את כל הפריטים בצורה כזו שלאורחים יהיה נעים .
 
ולסיכום:
השנה תעצבו את השולחן בכיף ובהומור לא חייב תמיד להיות סטנדרטי,תחליטו שאין כללים ושתמיד בתוך כל החוקיות אפשר לתת טאצ' אישי.
שימוש בטרנדים כמו: קקטוסים, עציצים קטנים בסוגים שונים, צנצנות זכוכית בכל מיני גדלים, פרחים שתמיד עושים עבודה טובה, וטרנד הצבעים המטאליים נחושת, זהב, כסף שבולטים השנה במיוחד.
 
חג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל
ממני רוני פליישר עיצוב והום סטיילינג 0526787622
אולי יעניין אותך גם
הסדר של הסדר- בבית ובראש
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
רוב האנשים לא סובלים מאגרנות כפייתית. נקודה
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
קניות בסופר ושיטת הרשימה המחייבת
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
הסדר של הסדר- בבית ובראש
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
רוב האנשים לא סובלים מאגרנות כפייתית. נקודה
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
קניות בסופר ושיטת הרשימה המחייבת
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
בין מבצע ולא רק בבלק פריידיי לבין סדר וארגון בבית
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
חדר ילדים או בית ילדים? איך זה אצלך?
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
הרגלים לסדר וארגון במטבח
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
הבית שלי מציע יותר מקורות אחסון
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
סידור נכון של המשרד = סביבה נכונה לעשייה ולהצלחה!
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.
דוהרים לעבר השקיעה – הפוך על הפוך
הרעיון בעיצוב וסטיילינג לשולחן החג הוא לא להיכנס להוצאות מטורפות.
לזכור תמיד שהאוכל הוא המרכז והאסטטיקה והעיצוב חשובים מאוד אך צריך לשמור על פרופורציות.
עיצוב שולחן לראש השנה הוא לא רק רימונים ודבש.
השנה נעצב שולחנות שיהיו טרנדים, קלילים עם צבעוניות ואקססוריז מדליקים.